Hotel Arłamów, Ustrzyki Dolne
Tło bannera

Opinie gości

9,3 / 10
Booking.com
1607 opinii
4,5 / 5
TripAdvisor
1069 opinii
4,7 / 5
Goolge
2824 opinie
4,8 / 5
2152 opinie
Najlepszy wypoczynek w Polsce
10.05.2019 Najlepszy wypoczynek w Polsce

Hotel Arłamów to wyjątkowy hotel położony na wzgórzu 600 m n.p.m., otulony jedynie przyrodą. Widok z basenu jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju. Woda w basenie jest przyjaźnie ciepła 36 stopni. Rewelacyjnie spędzony czas.

Bardzo super hotel
27.05.2019 Bardzo super hotel

Hotel Arłamów to świetne miejsce, żeby odpocząć. Niezależnie od tego, jak ktoś lubi spędzać czas to znajdzie coś dla siebie: baseny, sauny, kompleks sportowy, tereny wokół kompleksu. Również pogoda nie musi przeszkodzić w odpoczynku bo jest wiele atrakcji dostępnych pod dachem. Gastronomia na wysokim poziomie - zarówno dania bufetowe i te w restauracjach a'la carte na wysokim poziomie. Obsługa również dba dobre wrażenia swoją uprzejmością wobec gości.

Było wspaniale!!!
24.07.2019 Było wspaniale!!!

Miejsce fantastyczne pod każdym względem :) Komfortowe pokoje, pyszne jedzenie, przyjemne rozrywki (szczególnie niedzielna potańcówka z muzyką na żywo w karczmie) i niesamowite, zapierające dech w piersiach widoki wschodu i zachodu słońca... Wrócę tu na pewno :) Serdeczne podziękowania dla przemiłej obsługi hotelu :*

Na pewno tam wrócę
31.07.2019 Na pewno tam wrócę

Wspaniale widoki, cudowna atmosfera, świetna obsługa: elegancka, a jednocześnie z dowcipem i polotem. Tu ma się poczucie bycie chcianym i miłym gościem. Tak jak nigdy w hotelach nie przepadałam za żadnymi animacjami, tak tu było zupełnie inaczej: szczególne podziękowania i ukłony w stronę Pani Igi, która ma znakomite zdolności interpersonalne oraz jeszcze lepsze kompetencje społeczne. Instruktaż masażu twarzy w jej wykonaniu to czysta poezja. Równie miłe doświadczenia z obsługi i ogromne podziękowania dla Pana Barmana z baru przy basenach. Na koniec dodam tylko, że kuchnia jest na poziomie sześciu gwiazdek ****** Brawo!

Wyjątkowy obiekt w sercu lasów
13.04.2019 Wyjątkowy obiekt w sercu lasów

Jechałem trochę z mieszanymi odczuciami. Jednak obiekt i położenie przerosło moje oczekiwania. Wyjątkowe miejsce dla aktywnych i nie tylko. Na prawdę można wypocząć lub jak kto woli zmęczyć się w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Szkoda, tylko że tak daleko (od Krakowa), na pewno tam jeszcze pojadę.

Wspaniały hotel
01.06.2019 Wspaniały hotel

Miejsce, w którym nie można nie być, każdy może znaleźć tu coś dla siebie. Cudowna atmosfera, personel miły i uprzejmy, śniadanie mega wybór, podobnie obiad a wszystko świeże i pyszne. Strefa spa, termalny basen na zewnątrz, mini tężnia, nocny klub, kręgielnia i wiele innych atrakcji a wszystko to wśród bieszczadzkich widoków i wzgórz.

Perfekcja
02.11.2019 Perfekcja

Miejsce warte polecenia, mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych, smaczne jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie, a do tego ten niesamowity krajobraz dookoła. Cisza i spokój.

Miejsce bardzo fajne
02.06.2019 Miejsce bardzo fajne

Arłamów to malownicze miejsce na spędzenie weekendu, chwilę wytchnienia, ale także imprezę firmową lub branżową. Duży wybór atrakcji - basen, spa, wyciągi, a przede wszystkim miła i kompetentna obsługa są gwarancją wielu niezapomnianych momentów.

Obiekt polecam
20.05.2019 Obiekt polecam

Doskonałe miejsce dla rodzin z dziećmi! Wspaniale jedzenie, bardzo urozmaicone śniadania. Duże komfortowe pokoje. Sala zabaw, zespół basenów. Idealne na kilkudniowy wypad.

Było cudownie jak zawsze!
02.08.2019 Było cudownie jak zawsze!

Jeżeli szukasz ekskluzywnego miejsca do wypoczynku odciętego od miejskiego zgiełku pośród lasów to to jest to.

Jest tutaj wszystko
20.04.2018 Jest tutaj wszystko

Czołówka hoteli w Polsce. Dbałość o szczegóły, ale przede wszystkim super obsługa. Dyrekcja i pracownicy na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm, a miejsce wyjątkowe. Masa atrakcji w zimie i latem, zresztą cały rok można by tu komfortowo funkcjonować. Obecnie z przyjemnością mógłbym tu być internowany. (...)

Cudownie !
14.01.2019 Cudownie !

To był nasz pierwszy pobyt w Arłamowie i mam nadzieję, że nie ostatni ! Ogrom rzeczy do robienia na teranie całego kompleksu był niesamowity. Jesteśmy osobami aktywnymi i nie lubimy się nudzić - dlatego wybraliśmy się ten hotel na tygodniowy odpoczynek. Obsługa bardzo pomocna :) Pokoje ładne, czyste i przestronne.

Dla aktywnych rodzin
03.02.2019 Dla aktywnych rodzin

Spory kompleks hotelowy z atrakcjami sportowymi dla całej rodziny. Jeśli lubisz amatorsko poszusować na nartach, powspinać się na ścianie, pograć w tenisa, ping-ponga czy też pojeździć na rolkach to miejsce jest dla Ciebie. (...)

Bardzo polecam!
28.05.2019 Bardzo polecam!

Miła obsługa. Fajne pokoje. W tym budynku jest bardzo dużo atrakcji takich jak: basen, strzelnica, bardzo dużą ścianą wspinaczkowa, pole do tenisa i wiele innych. Jest możliwość jeżdżenia na koniach. W hotelu dostępne jest bardzo szybkie wi-fi (co jest dużym plusem). Jest duża sala do konferencji. Znajduje się tam też duża siłownia.

Miejsce do którego wrócę
02.08.2019 Miejsce do którego wrócę

Spełnienie marzeń, serdecznie polecam😀 Pokoje, wyżywienie zasługują na najwyższe uznanie. Bardzo duży wybór potraw i bardzo duża dbałość o estetykę. Animatorzy, pracownicy hotelu i całej hali sportowej zasługują na najwyższe oceny. Dbają o klienta sprawiając, że każdy czuje się wyjątkowo.

Filmy
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij